Vticket cases

PSV Business Club

Producten: toegangscontrole, gepersonaliseerde event tickets, SMS alerts en voicemail berichten

Gedurende de thuis wedstrijden van PSV is het Philips stadion een van de meest bruisende netwerkcircuits uit de regio. De PSV Business Club biedt vele initiatieven waarmee zakelijke contacten kunnen worden opgebouwd en versterkt. De Business Club bevindt zich op de derde en vierde etage en biedt ook op niet-wedstrijddagen de luxe hospitality-ruimtes die voor vele doeleinden benut kunnen worden. Het is dan ook niet vreemd dat juist hier de sfeer en faciliteiten unieke en innoverende combinaties opleveren.

PSV Business Club

De PSV Business Club en zijn relaties maken bij iedere thuiswedstrijd, evenement of bijeenkomst gebruik van Vticket voor de toegangscontrole van de vele Business Rooms. Relaties van PSV maken gebruik van de mogelijkheid om zelf event tickets te kunnen versturen naar hun eigen relaties. De gepersonaliseerde welkomstberichten en eigen ticket ontwerpen zijn hierbij zeer populair. PSV en zijn relaties vinden Vticket dan ook een goede manier waarmee zakelijke contacten kunnen worden opgebouwd en versterkt op een persoonlijke manier.

De voordelen voor PSV:

Evenementen met Vticket

Vticket is met uitstek geschikt voor evenementen. Inmiddels heeft Vticket al bij diverse sport evenementen, autoshows, diners, maar ook bij diverse openingen een belangrijke rol gespeeld. Met Vticket konden uw voorgangers zich volledig richten op de kerntaken van het evenement. De toegangscontrole is eenvoudig en snel op te zetten, Vticket is gebruikersvriendelijk en intuïtief waardoor u maar weinig informatie nodig heeft om te kunnen beginnen.

Wat Vticket met name bijzonder maakt zijn de personalisatie mogelijkheden. Zo hebben we succesvol diverse ticket lay-outs ontworpen voor onze klanten maar ook aangeleverde ontwerpen geïntegreerd. Zo kan dus ieder evenement zijn eigen draai geven aan Vticket. Maar ook zaken als persoonlijk ingesproken voicemail berichten en geautomatiseerde multimedia berichten bij binnenkomst zijn zeer populair. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd wat Vticket voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend informatie aan.

De voordelen voor evenemementen:

Beniuwd naar wat wij voor u kunnen doen?